Locuri de munca


eJobs

Regulamentul de parcare in centrul orasului Alba Iulia

Regulamentul de funcţionare a parcării cu plată din centrul oraşului Alba Iulia, din zona recent modernizată, strada Tudor Vladimirescu, prevede că locuitorii din blocurile din apropiere īşi pot rezerva parcarea cu abonament īn valoare de 100 de lei pe lună.
Īn ceea ce priveşte tarifele de acces pentru restul şoferilor, acestea vor fi de 1 leu pentru 30 de minute, īntre orele 8.00 ? 17.00, respectiv 1 leu pe oră, īn intervalul orar 17.00 ? 8.00.

Afiseaza tot »

Festivalul Dilema Veche 2014

Festivalul Dilema Veche 2014

Cetatea Alba Carolina, īn perioada 22-24 august

Festivalul Dilema Veche 2014

Invitat special al evenimentului: Mircea Cărtărescu

Concerte:

- Zdob și Zdub
- Zoli Toth
- Farfarello feat. Ovidiu Lipan Țăndărică,
- ?Tandreturi pentru femei cu cei patru corifei? ? Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă

Afiseaza tot »

Agrement la Zlatna

Romanii, usor, usor pare ca prind gustul proiectelor amibitioase si europene, astfel ca Primaria orasului Zlatna a demarat procedurile tehnice pentru realizarea unui proiect de dezvoltare a infrastructurii turistice pe teritoriul administrativ al localitatii. Investitia in valoare de cateva milioane de euro se refera la amenajarea unui domeniu schiabil in Muntii Trascau, pe Valea Fenesului.

Afiseaza tot »

Cu cat mai mult, cu atat mai bine

Piata muncii in Romania presupune a fi omul bun la toate. Pentru ca angajatorul cere mult pentru putin. Trebuie sa stii sa faci si ceea ce nu esti calificat sa faci, asa ca pastrarea locului de munca pe o piata aflata intr-o permanenta schimbare poate fi o adevarata provocare, atāt pentru angajatii cu functii de executie, cat si pentru cei cu atributii de conducere.

Afiseaza tot »

?Necenzurat? in scoli si licee

Agentia Nationala Antidrog, alaturi de Ministerul Educatie si Centrul de Evaluare si Prevenire Antidrog Alba au pus la punct un proiect de prevenire si combatere a consumului de droguri in scoli.
Proiectul ?NECENZURAT? va fi implementat la nivel national, de către cei 94 de specialisti din cadrul centrelor de prevenire evaluare si consiliere antidrog si ai centrelor judetene de resurse si asistenta educatională, profesionisti formati de către Agentia Nationala Antidrog in luna decembrie 2012.

Afiseaza tot »