Intamplari din lumea povestilor vine in Pitesti

Pitesti 20 martie 2015 ora 18
Casa de Cultura a Sindicatelor

gasca zurli la pitesti

?Întâmplări din lumea poveştilor? este un spectacol nou-nouț, sutā la sutā românesc, cu personaje românești, cu întâmplări din zilele noastre.

Este o poveste despre prietenie, sinceritate şi fair-play, un spectacol magic al imaginației creat în același stil original Gasca Zurli: interactiv, plin de energie, culoare.

Cântece noi, antrenante, multă veselie și mesaje educative pe care copiii le rețin cu ușurință și chiar cu plăcere.

Fetița Zurli, cel mai îndrăgit personaj sută la sută românesc, va învața împreună cu cei mici două lecții importante: lecția prieteniei și lecția promisiunilor respectate.

Fetiței Zurli îi place să se joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găsește tot felul de motive și scuze pentru a nu face ordine în lucruri. Ea cautā diverse șiretlicuri pentru a scăpa de sarcina ce i se pare atât de dificilă. Găsește cele mai nepotrivite ajutoare: Lupul din Scufița Roșie și Motanul, din Pinocchio. Ambele o învață cum să ascundă adevărul.

Afiseaza tot »

Hai Romania

Federatia Romana de Handbal, in colaborare cu Consiliul Judetean Arges, organizeaza, in perioada 20-23 martie, un turneu international de handbal feminin, la care vor participa echipele nationale de tineret ale Romaniei si Norvegiei.

Afiseaza tot »

Stinge lumina, stinge lumina

Multa lume ia in deradere piesa lui Ruby, ?Stinge lumina?, dar iata ca vine si ziua cand piesa ei chiar are o inseamnatate, poate fi chiar imnul zilei de sambata.
Sambata, 23 martie, Pitestiul se alatura oraselor din Romnia care vor lua parte la evenimentul ?Earth Hour? ? ?Ora Pamantului?. Astfel, in ziua mentionata, intre orele 20:30 si 21:30, se vor stinge luminile in zona centrala a orasului, iar in fata Primaariei se va scrie cu ajutorul lumanarilor ?EARTH HOUR 60+?.

Afiseaza tot »

Aplicatia ce poate salva vieti

De curand, platforma Android a dezvolata o aplicatie care se numeste ?Salvamont?. Aceasta aplicatie va poate salva viata in caz ca sunteti pe munte si v-ati ratacit.

Afiseaza tot »

Chiar daca anul acesta, gerul nu s-a făcut simțit, buzunarele pitestenilor urmeaza sa fie atinse de un nou val de scumpiri al gigacaloriei.

Afiseaza tot »

spectacole circul safari

CIRCUL SAFARI

PITESTI - PARCARE GALERIA REAL

20 iulie - 24 iulie 2011

miercuri - vineri orele 20:00
sambata,duminica de la orele 17:00 si orele 20:00