Zurli - "Am o casuta mica" la Deva

Gașca Zurli ajunge cu spectacolul ?Am o căsuță mică? pe 24 februarie 2015 la Deva

marti,ora 18 : Centrul Cultural "Dragan Muntean"

?Am o căsuță mică? este unul dintre cele mai pline de energie spectacole ale Companiei Zurli, cel mai mare teatru privat pentru copii din România, cu povești sută la sută românești, un fenomen național care a transformat educația într-un spectacol magic al imaginației.

Afiseaza tot »

Pe mine mie ... Reda-ma - Spectacol Teatrul de Arta Deva

Claudiu Pintican si Alina Szasz

Pe mine mie ... Reda-ma

16 Ianuarie 2015 între 19:00 - 21:00
Teatrul De Arta Deva
Deva, Hunedoara
Spectacol cu ocazia aniversarii marelui poet Mihai Eminescu.

Afiseaza tot »

Spectacole la Teatru de Arta Deva in luna decembrie 2014

Spectacole la Teatru de Arta Deva in luna decembrie 2014

Concert aniversar 10 ani PRAGU? DE SUS - 6 decembrie ora 19

Concert Colinde 7 decembrie ora 17

Concert de Craciun Camerata HD - 20 decembrie ora 19

Concert de Anul Nou, Orchestra Filarmonicii ,,Transilvania'' 30 decembrie ora 19

Turneul National ?AM O CASUTA MICA? la Deva

Gaşca Zurli şi ?Un părinte mai bun? prezintă Turneul Naţional
?AM O CĂSUŢĂ MICĂ?
4 noiembrie 2014, Centrul Culturam Drăgan Muntean, DEVA

Turneul National ?AM O CASUTA MICA? la Deva

Gașca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii din România ajunge la Deva! Prietenii din Gașcă vin să se întâlnească cu toți copiii și părinții dornici de distracție, pe 4 noiembrie, , ora 18.00, la Centrul Cultural ?Drăgan Muntean?.
Spectacolul face parte din cel mai mare turneu național, adresat întregii familii. 30 de orașe, peste 20.000 de spectatori, 25 de saci de confetti , sute de cordeluțe cu cornete ca ale Fetiței Zurli, mii de fotografii, zeci de mii de pupicuri și îmbrățișări și milioane de zâmbete - ăsta e planul pe care vor să-l ducă la îndeplinire cei 8 membrii ai Găștii.

Afiseaza tot »

Zilele Hunedoarei 2014

Zilele Hunedoarei
13-20 iulie 2014

Sărbătoarea oraşului va debuta în Hunedoara pe data de 13 iulie cu o paradă care începe la ora 19.00 începând din faţa primăriei municipiului Hunedoara la care vor participa: Toboşarii şi Cimpoierii din Transilvania, Legiunea Dacia Apulensis, Terra Dacia Aeterna, Ordinul Cavalerilor de Hunedoara, Paladinii de Terra Medies, Legiunea Matei Corvin, Jandarmeria Română, Strop de Foc, Ansamblul Haţegana, Ansamblul de Dansuri Ţigăneşti Barbunco Romano, La Fiesta, Clubul Sportiv Hunedoara, Clubul Sportiv O-KA-DO Hunedoara, Garda Ansamblului Arhitectural Hotel Medieval Alba Carolina alături de alţi invitaţi-surpriză. Parada se va desfăşura pe următorul traseu :Primărie-Str. Libertăţii-Str. Republicii-B-dul Dacia pânâ la intersecţia cu Mihai Viteazul.

Afiseaza tot »

Festivalul Virslilor

Festivalul Virslilor 6 ? 9 iunie 2014 în Piata Unirii din Deva.

6 iunie, începând cu ora 19:00, concerte de muzică folk si rock, sustinute de trupe cu renume în muzica românească. Startul festivalului îl va da trupa TRAFIC, fiind urmată de la ora 19:45 de formatia de folk FOCUL VIU. SEMNAL M va concerta de la ora 21:30, apoi trupa ARHAICA, iar, de la ora 22:00, formatia NIGHTLOSERS.

Afiseaza tot »