Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Darius Valcov va fi cercetat in arest la domiciliu

darius valcov

Senatorul PSD Darius Valcov va fi cercetat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Decizia magistratilor nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.

Afiseaza tot »

Senatul a respins cererea DNA de arestare preventiva a lui Dan Sova

dan sova

In urma votului exprimat nu a fost intrunit numarul majoritatii senatorilor (85), in conformitate cu legea privind statutul senatorilor, prin urmare Senatul nu a incuviintat solicitarea DNA de arestare a lui Dan Sova.
In Constitutie, insa, se spune ca este nevoie de jumatate plus unu din numarul senatorilor prezenti, caz in care cererea procurorilor in cazul Sova ar fi fost admisa.

Afiseaza tot »

Etapele cresterii salariului minim in Romania

manageri

"Potrivit Cartei Sociale a Uniunii Europene, salariul minim pe economie trebuie să reprezinte 50 la sută din salariul mediu pe economia statului membru respectiv. La nivelul ţării noastre, vor avea loc în perioada următoare creşteri succesive de salariu minim, prima dintre ele fiind programată pentru data de 1 iulie a.c., când salariul minim va creşte de la 975 lei, cât este în prezent, la 1.050 lei", a afirmat Rovana Plumb.

Afiseaza tot »

Inca 30 zile de arest pentru Elena Udrea

elena udrea

Judecătorii Înaltei Curţi au decis prelungirea măsurii preventive.Astfel, mandatul de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute a fost prelungit pana pe 25 aprilie. Decizia judecatorilor de la curtea suprema nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.
Udrea a fost arestata preventiv in acest dosar pe data de 25 februarie, iar mandatul actual expira pe 26 martie.

Afiseaza tot »

Simona Halep castiga finala de la Indian Wells

tenis
SIMONA HALEP nu a cedat decât un set în unul dintre cele mai importante meciuri din carieră: finala de la Indian Wells, în fața sârboaicei JELENA JANKOVIC (locul 21 mondial). SIMONA HALEP a învins în trei seturi: 2-6, 7-5, 6-4.

Afiseaza tot »