Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Proba scrisa de Limba romana la Bacalaureat 2015

studenti pe scarile facultatii

Candidatii au avut la dispozitie trei ore sa rezolve cerintele celor trei subiecte.
Absolventii de liceu de la profilul real au avut, la primul subiect, de rezolvat mai multe cerinte pe baza unei scene din piesa de teatru "Trei generatii" de Lucia Demetrius.

Afiseaza tot »

Nu plecati in Grecia fara bani lichizi

hotel grecia
Băncile din Grecia vor rămâne închise pentru o perioadă care nu a fost menţionată, iar retragerile de numerar vor fi restricţionate, la recomandarea Băncii Greciei, a anunţat premierul Alexis Tsipras.
În ultimele două zile s-au format cozi la bancomate din toată Grecia.

Afiseaza tot »

Rezultatele la Evaluarea Nationala 2015

elevi pe coridorul scolii
Notele elevilor au fost publicate pe site-ul EDU.RO. 79,3% din elevi au obtinut medii peste 5 .Cu 9% mai mult decat in 2014. Cele mai bune judete au fost Braila cu 92,4 procente, Cluj cu 91,5 si Prahova cu 89,9. La polul opus sunt Giurgiu cu 65,2, Teleorman cu 67,8 si Mehedinti cu 70,3 la suta.

Afiseaza tot »

Numai 100 de castigatori la aceasta editie a loteriei bonurilor

loteria bonurilor fiscale

In timp ce de Paste au existat peste 18 mii de oameni care au primit 54 de lei, la editia de luna aceasta vor fi cel mult 100 de norocosi care vor primi cate 10 mii de lei fiecare.

La aceasta a doua extragere participa toate bonurile fiscale emise de la ultima extragere pana la inceputul acestei luni.

Afiseaza tot »

Radu Mazare a fost eliberat din arest

radu mazare constanta

Instanţa Supremă a admis o solicitare a apărării, dispunând măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Decizia este definitiva.Fostul edil constantean a stat in arestul Politiei Capitalei de aproximativ trei luni, de la inceputul lunii aprilie.

Afiseaza tot »