Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /home/judetult/public_html/judetul/plugins/sharethis_plugin/_sharethis.plugin.php on line 149
judetultau.ro - Ghid online al judetelor din Romania
Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Peste 30% dintre romani nu isi permit sa iasa la restaurant

ospatar restaurant

Romānia conduce detaşat īntr-o statistică europeană care nu ne face deloc cinste. Peste 56% dintre romāni nu-şi permit să aloce bani pentru timpul liber şi pentru cheltuieli de relaxare, potrivit cifrelor Eurostat. La mare distanţă sunt vecinii din Bulgaria şi Ungaria.

Afiseaza tot »

UBER scos din Cluj-Napoca

Pana acum ridicarea masinilor se facea in baza unor decizii adoptate de Consiliile locale. Din acest moment, daca o masina parcata ilegal va fi ridicata, proprietarul ei va avea castig in instanta, in cazul in care se va adresa justitiei.
Inalta Curte a decis, luni, ca ridicarea masinilor parcate ilegal, in baza unor decizii adoptate de Consiliile Locale, este ilegala, o asemenea masura afectand dreptul la proprietate al cetateanului.

Afiseaza tot »

Trecerea de pietoni inteligenta de la Tulcea

După aproape 10 zile, cāt au durat pregătirile,la Tulcea funcționează o trecere de pietoni inteligentă.

Dalele din sticlă securizată au fost fabricate la Bacău, iar investiția īn valoare de peste 10.000 de euro este suportată integral de tulceanul care a venit cu ideea. Lucrarea are o garanție de cel puțin cinci ani.

Afiseaza tot »

Black Friday 2016

Cu o gamă de produse īn continuă creștere Black Friday este momentul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții pot achiziționa in aceasta zi mai multe produse cu aceiași bani pe care i-ar da īn mod uzual pe unul singur .

Afiseaza tot »

In decembrie temperaturi peste media ultimilor 30 de ani

In partea de sud a ţării vom avea temperaturi mai ridicate decāt media ultimilor 30 de ani, iar īn restul regiunilor, temperaturile se vor apropia de această medie.

Afiseaza tot »