Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Dan Diaconescu a fost condamnat la inchisoare cu executare

dan diaconescu

Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de santajarea, prin intermediul televiziunii OTV, a primarului comunei Zarand din judetul Arad, Ion Mot, si a omului de afaceri Paul Petru Tardea.

Afiseaza tot »

Exerctii de pregatire a misiunilor NATO in Romania

geam avion

Trupe militare portugheze, dar și 4 avioane de luptă F16 se vor afla în România, în perioada mai-iunie, pentru a participa la exerciții de pregătire a misiunilor NATO.
De altfel, ministrul Apărării, Mircea Dușa declara recent că anul acesta, va crește numărul exercițiilor militare la care România va participa alături de partenerii din NATO. În plus, încă de anul trecut, piloți și membri ai personalului tehnic au mers în Portugalia la pregătire.

Afiseaza tot »

Saptamana simularilor examenului de Bacalaureat

profesor in clasa

Elevii de clasa a XII-a susţin, în perioada 2-6 martie, simulările examenului de Bacalaureat 2015. 2 martie 2015 , simularea probei la Limba şi literatura română ,3 martie 2015 simularea probei la Limba şi literatura maternă ,4 martie 2015 simularea probei la proba obligatorie a profilului, 6 martie 2015 simularea probei la proba la alegere a profilului şi specializării (numai pentru elevii clasei a XII-a).

Afiseaza tot »

Programul si rezultatele etapei 19 Liga 1 editia 2014/2015

logo liga 1 romania

18:00 Concordia - Otelul 3 - 0

20:30 FC Botosani 0 - 1 Petrolul

Sambata, 28 februarie

18:00 CSMS Iasi 1 - 0 Gaz Metan
20:30 Dinamo 3 - 0 U Cluj

Afiseaza tot »

O solutie pentru votul românilor din diaspora este o prioritate a noii sesiuni parlamentare

klaus iohannis
Presedintele Klaus Iohannis a declarat la întâlnirea cu reprezentanții comunității românești din Germania organizată la Ambasada României la Berlin: „Îmi doresc să avem reguli noi de finanțare a partidelor și campaniilor electorale, mai riguroase și mai transparente.

Afiseaza tot »