Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Un sfert de secol de la revolutie

22 decembrie 1989

Un sfert de veac de la Revolutia din 1989. 25 de ani de libertate. Conform unui studiu INSCOP: aproape 80% dintre romani nu cunosc adevarul despre ce s-a intamplat in decembrie 1989.

Momentul a fost marcat si de presedinte, in prima sa zi de lucru.Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la troita din Piata Universitatii.

Afiseaza tot »

Klaus Iohannis a preluat mandatul la Cotroceni

Într-o ședinta solemnă organizată la Parlament, Klaus Iohannis a depus jurământul în calitatea de nou presedinte al tarii.
În discursul rostit de la tribuna legislativului, Klaus Iohannis s-a declarat recunoscător şi onorat de încrederea pe care cetăţenii i-au acordat-o atunci când l-au ales, dând asigurări că va fi preşedintele tuturor românilor.

Afiseaza tot »

Basescu, bilantul la zece ani de Presedinte

traian basescu

Presedintele Traian Basescu a sustinut o conferinta de presa in care a prezentat bilantul celor doua mandate. Seful statului a abordat trei teme majore, in prima parte a conferintei, respectiv securitatea Romaniei, Romania si UE si statul de drept.
Actualul șef al statului a spus că România e o ţară sigură datorită modului în care instituţiile ei funcţionează, arătând că românii trăiesc într-un stat sigur.

Afiseaza tot »

Alina Gorghiu este noul copresedinte al PNL

alina gorghiu

Alina Gorghiu a fost aleasă în functia de presedinte al vechiului PNL, în cadrul sedintei Biroului Politic National al partidului.

Gorghiu va fi copreședinte al PNL alături de Vasile Blaga.

Alina Gorghiu a obținut 47 de voturi, în timp ce Ludovic Orban a avut 27 de voturi.

Afiseaza tot »

Cosmin Olaroiu este noul selectioner al Arabiei Saudite

cosmin olaroiu

Cosmin Olaroiu s-a inteles cu federatia saudita de fotbal pentru un contract pe 50 de zile, in vederea participarii la Cupa Asiei pe Natiuni din luna ianuarie.
El il va inlocui pe fostul antrenor al lui FC Vaslui, spaniolul Lopez Caro, si potrivit presei locale va fi platit cu un milion de euro in scurta perioada in care va pregati nationala Arabiei Saudite.

Afiseaza tot »