Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Programul si rezultatele etapa 28 Liga 1 sezonul 2014/2015

logo liga 1 romania

vineri, 24 aprilie

Concordia Chiajna - CS "U" Craiova 2-2
FC Brasov - Rapid 1-2
Dinamo - CFR Cluj

sambata, 25 aprilie

16:00 FC Botosani - CSMS Iasi
18:00 Viitorul 2 - 0 Astra Giurgiu

Afiseaza tot »

Profesorii vor avea salarii mai mari din septembrie

profesor in clasa

Sindicatele au cerut salarii corecte pentru profesori. Aceasta, în condiţiile în care, odată cu creşterea salariului minim anul următor la 1.200 de lei, profesorii care au acum salarii cuprinse între 1.300 şi 1.500 de lei după 20 de ani de vechime vor ajunge să aibă salarii similare cu muncitorii necalificaţi şi fără studii superioare

Afiseaza tot »

Vei primi bon fiscal pentru bacsis

loteria bonurilor fiscale
Veti primi doua bonuri fiscale, unul cu contravaloarea produselor si altul pentru ciubuc, bineinteles doar daca decideti sa-l lasati chelnerului.
Toate bacsisurile vor fi impozitate cu 16 la suta. Decizia a fost aprobata de Guvern si va intra in vigoare cel tarziu pe 1 mai, spune ministrul finantelor.

Afiseaza tot »

Octavian Patrascu

Am admirat mereu oamenii cu initiativa, oamenii care cred in planurile lor , care nu dau inapoi si lupta mai departe pentru ca acestea sa devina realitate. Nu ma las usor impresionat, insa de data aceasta, cineva a reusit, un business developer de succes. Octavian Patrascu de profesie este economist, dar acesta a urmat si un master in Afaceri Internationale.
Octavian Patrascu este un om deosebit, spune despre el ca este: familist, workaholic, explorator. Perseverent,petrece mult timp muncind si are in sange dorinta de explorare. Probabil acesta trasatura este responsabila pentru dorinta de a deveni business developer.Reuseste sa vada potentialul intr-o afacere, sa o transforme si sa o faca eficienta. Profita de oportunitatile pe care i le ofera pietele si in functie de acestea, face acest lucru peste tot in lume.

Octavian Patrascu, a calatorit in cautarea de oportunitati investitionale, peste tot in lume, astfel a ajuns si in destinatii exotice, de lux precum Dubai. Dubai nu fascineaza doar prin lux si creativitate arhitecturala, avand cladiri impresionante,zgarie-nori, ci si prin deschiderea totala fata de investitori, fiind facila desfasurarea de afaceri, si punerea unui business pe picioare. Acesta a fost in Dubai in vara lui 2013, a fost incredibil sa vada cat de prietenosi sunt oamenii de afaceri si institutiile statutlui, spune Octavian Pastrascu.

Afiseaza tot »

Meli Melo Paris in Romania

meli melo romania

Meli Melo – Paris, a deschis primul magazin in anul 1998, in Bucuresti. Traditia castigata de-a lungul anilor si viziunea noilor tendinte in moda stau la baza succesului Meli Melo in Romania.
Scopul Meli Melo este sa le ofere clientilor experienţe incredibile si inspiratie.

Afiseaza tot »