Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Alianta PDL-PNL se va numi ALIANTA CRESTIN LIBERALA

vasile blaga

Anuntul a fost făcut de liderii PDL si PNL , iar denumirea va fi in vigoare pana cand partidul rezultat din fuziunea celor două partide va trece toate etapele legale.
Klaus Iohannis, presedintele PNL, a mai declarat că în 5 august ar urma să fie anuntat candidatul dreptei pentru prezidentiale.

Afiseaza tot »

Doua zile cu ploi torentiale

A.N.M. a emis o informare de vreme severă pentru intervalul 22 iulie, ora 04 - 23 iulie, 22. Pentru început în Banat si Crisana, apoi în Oltenia, Maramures, cea mai mare parte a Transilvaniei si a Moldovei si în vestul Munteniei.

Afiseaza tot »

Sondaj intern in PNL

Potrivit cercetării IRSOP,la comanda PNL, realizată în perioada 10-17 iulie, pe un eșantion de 1.400 de oameni, Klaus Iohannis este cel mai clasat concurent al Opoziției în turul doi al cursei prezidențiale contra lui Victor Ponta.

Afiseaza tot »

Luare de mita si trafic de influenta la ASE

trupe de interventie rapida

Prodecanul Facultătii de Finanţe-Bănci din ASE, Iuliu Cosmin Serbănescu, a fost reţinut, pentru luare de mită si trafic de influenţă. Acesta ar fi primit bani de la studenti in schimbul unor lucrari gata elaborate si a unor note de trecere.

Afiseaza tot »

Debut cu dreptul in Europa League pentru Petrolul

europa league logo
Ploiestenii s-au impus in prima mansa a turului II preliminar al Europa League, cu scorul de 2-0, cele doua goluri inscrise in partea secunda a meciului.
Cu un prim "11" neasteptat de orientat spre atac Petrolul a suferit mult, mai ales in prima repriza.

Afiseaza tot »