Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Steaua pierde toate cele trei puncte in Danemarca

europa league logo
Steaua a dominat intalnirea de la Aalborg si a ratat ocazii monumentale, dar cum in fotbal ocaziile se razbuna invingatoare a fost echipa gazda.
18 suturi la poarta a avut Steaua, in timp ce Aalborg a trimis doar 5! Portarul danezilor a fost insa intr-o zi de gratie, dar si Keseru a ratat incredibil.

Afiseaza tot »

Geoana, Vanghelie si Sova exclusi din PSD

victor ponta
Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca s-a decis ca in primavara anului viitor sa aiba loc Consiliul si Congresul, in care se va alege o noua echipa de lideri si se va decide proiectul politic pentru urmatorii cinci ani.

Afiseaza tot »

Mircea Basescu a fost eliberat din inchisoare

mircea basescu

Magistratii au dispus ca Mircea Băsescu, aflat în arest preventiv din 20 iunie, să fie judecat în arest la domiciliu urmand ca atat acesta cat si Marian Căpătană să respecte următoarele obligatii:

Afiseaza tot »

Procurorii DIICOT la clubul Petrolul Ploiesti

trupe de interventie rapida

3 actionari ai clubului de fotbal Petrolul Ploiesti au fost retinuti de catre procurorii DIICOT. Directorul general Marius Bucuroiu, fraţii Daniel şi Nicolae Capră, şi inca alte 4 persoane, aministratori ai unor firme prin care s-ar fi derulat operaţiuni financiare fictive. Toti sunt suspecti de evaziune fiscală si spălare de bani.

Afiseaza tot »

Bogdan Aurescu este noul ministru al Afacerilor Externe.

bogdan aurescu

Premierul Victor Ponta a revenit asupra propunerii de nominalizare a lui Mihnea Motoc ca ministru la Externe si l-a propus pentru aceasta functie pe Bogdan Aurescu, secretar de stat in minister.
Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Bogdan Aurescu in functia de ministru al Afacerilor Externe.

Afiseaza tot »