Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Programul si rezultatele etapei 33 liga 1 sezonul 2014/2015

logo liga 1 romania

Vineri, 22 mai

18:30 Gaz Metan 2 - 0 Concordia Chiajna
21:00 Petrolul - Dinamo

Sambata, 23 mai

16:00 Otelul - U Cluj
18:30 FC Viitorul - FC Brasov

Afiseaza tot »

Alocatiile copiilor se dubleaza

alocatii copii

Legea a trecut cu 332 de voturi pentru, doua abtineri si niciun vot impotriva iar presedindele Klaus Iohannis a declarat ca o va promulga.
Premierul Victor Ponta a declarat ca Guvernul duce la indeplinire deciziile Parlamentului si ca pentru acest an resursele financiare sunt asigurate.

Afiseaza tot »

Legea insolventei persoanelor fizice a fost aprobata în Parlament

manageri

Documentul prevede că persoanele care nu își mai pot achita datoriile – inclusiv ratele la bancă – nu vor mai fi executate silit, dacă li se aprobă cererea de intrare în insolvență.
Vor urma apoi un plan de reeșalonare a datoriilor, pe o perioadă de 5 ani, sub supravegherea unor specialiști, membri ai unei comisii naționale de insolvență.

Afiseaza tot »

Cum sa iei credite ilegale de zeci de milioane de euro de la BRD

logo brd
Procurorul sef adjunct al DIICOT Giorgiana Hosu a declarat ca omul de afaceri Remus Truica este initiatorul grupului infractional organizat care timp de doi ani ar fi accesat credite bancare in baza unor documente false, BRD fiind prejudiciat cu peste 43 de milioane de euro.
"Grupul infractional este format din 30 de persoane care au accesat credite bancare care ulterior ajungeau, in mare parte, la Remus Truica"

Afiseaza tot »

Defrisarile ilegale sunt un atac la siguranta nationala

klaus iohannis
„Discutarea subiectului defrișărilor ilegale nu se mai află doar la nivelul de intenție. Am avut săptămâna trecută o discuție cu Victor Ponta în legătură cu ordinea de zi a următorului CSAT, procedură legală, și am definitivat ordinea de zi. Ea conține o analiză a situației în domeniu. Așteptăm materiale pentru a avea o imagine mai clară asupra amplorii și pagubelor produse de defrișările ilegale”, a spus Klaus Iohannis într-o conferință de presă.

Afiseaza tot »