Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Saptamana simularilor examenului de Bacalaureat

profesor in clasa

Elevii de clasa a XII-a susţin, în perioada 2-6 martie, simulările examenului de Bacalaureat 2015. 2 martie 2015 , simularea probei la Limba şi literatura română ,3 martie 2015 simularea probei la Limba şi literatura maternă ,4 martie 2015 simularea probei la proba obligatorie a profilului, 6 martie 2015 simularea probei la proba la alegere a profilului şi specializării (numai pentru elevii clasei a XII-a).

Afiseaza tot »

Programul si rezultatele etapei 19 Liga 1 editia 2014/2015

logo liga 1 romania

18:00 Concordia - Otelul 3 - 0

20:30 FC Botosani 0 - 1 Petrolul

Sambata, 28 februarie

18:00 CSMS Iasi 1 - 0 Gaz Metan
20:30 Dinamo 3 - 0 U Cluj

Afiseaza tot »

O solutie pentru votul românilor din diaspora este o prioritate a noii sesiuni parlamentare

klaus iohannis
Presedintele Klaus Iohannis a declarat la întâlnirea cu reprezentanții comunității românești din Germania organizată la Ambasada României la Berlin: „Îmi doresc să avem reguli noi de finanțare a partidelor și campaniilor electorale, mai riguroase și mai transparente.

Afiseaza tot »

Elena Udrea din nou dupa gratii

elena udrea

Fosta candidata la prezidentiale a fost ridicata de acasa cu o duba de politie, intrucat se afla in arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Elena Udrea s-a intors in arestul Politiei Capitalei in jurul orei 16:40, de unde a fost eliberata in urma cu circa o saptamana, dupa ce instanta a decis inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Hotărîrea nu e definitivă și avocatul Elenei Udrea a anunțat deja că o va contesta: el susține că votul din Parlament prin care clientei sale i-a fost ridicată imunitatea ar fi fost ilegal. Deputata a fost întrebată și despre afacerile fostului său soț, Dorin Cocoș - acesta este, la randul său, arestat la domiciliu în dosarul Microsoft.

Afiseaza tot »

5 companii au scazut tariful politei RCA

masina lovita

Tarifele de prima RCA nu vor putea fi modificate decat dupa minimum 6 luni (fata de 12 luni anterior), cu exceptia indexarilor sau "Din cele 10 societati autorizate sa practice asigurari RCA, un numar de 5 societati (City Insurance, Euroins, Astra, Generali si Allianz) - cu o cota de piata de 52,6% - au transmis deja Autoritatii aceste notificari.

Afiseaza tot »