Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Paste Fericit

Cu ocazia Sfintelor Paști, Lumina Sfântă a Învierii să vă aducă sănătate, liniște si pace in suflete.

20 de candidati in cursa pentru Primaria Capitalei

In cursa pentru Primaria Capitalei intra patru independenti si 16 candidati sustinuti de partide . Aceste candidaturi urmeaza sa fie analizate de reprezentantii BEM, care le vor valida sau respinge.
Deciziile BEM pot fi atacate in instanta in termen de 48 de ore de la pronuntare. Candidaturile vor ramane definitive in 6 mai, cand incepe campania electorala.

Afiseaza tot »

De Pasti va ploua in majoritatea regiunilor

De Paște va ploua în majoritatea regiunilor, iar vremea va fi schimbătoare în următoarele 2 săptămâni, susțin meteorologii.
Postrivit estimărilor făcute până pe 8 mai, maximele din timpul zilei nu vor depăși 21 de grade Celsius la nivelul țării, iar ploile își vor face apariția după data de 25 aprilie.

Afiseaza tot »

Romania a fost exclusa de la Eurovision

eurovision 2016

Romania a fost exclusa de la Eurovision 2016 din cauza datoriilor pe care TVR le-a acumulat in ultimii opt ani la European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociatie a televiziunilor publice din lume.

Afiseaza tot »

Dinamo se califica in finala Cupei Romaniei dupa un egal cu Steaua

Dinamo s-a calificat în finala Cupei României după ce a terminat la egalitate, 2-2 derby-ul cu Steaua din returul semifinalelor.

Afiseaza tot »