Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Ce se intampla daca refuzi cardul de sanatate

Cardul de sănătate devine obligatoriu de la 1 aprilie 2015, potrivit unui proiect de hotărâre de guvern lansat în dezbatere publică de Ministerul Sănătăţii.In proiect este inclusa insa si o EXCEPTIE de la obligativitatea folosirii cardului de sanatate de catre asiguratii care au motive religioase sau de constiinta

Afiseaza tot »

Ponta si Iohannis impreuna de Ziua Unirii

victor ponta

Dupa sustinerea discursurilor de Ziua Unirii Principatelor Romane, Presedntele si Premierul s-au prins in hora.Dupa hora, presedintele Klaus Iohannis a facut o baie de multime. Asa cum au aratat imaginile difuzate de televiziuni acestia au fost despartit de mai multe persoane.

Afiseaza tot »

Traian Basescu a scapat de dosarul "Flota"

traian basescu
Procurorii DNA au decis clasarea dosarului „Flota”, în care era anchetat fostul președinte Traian Băsescu. Decizia a fost luată deoarece „faptele nu există”, spun procurorii anticorupție. Fostul șef al statului era acuzat alaturi de alte 80 de persoane de înstrăinarea a 16 nave româneşti pe vremea când era ministru al Transporturilor.

Afiseaza tot »

Loteria bonurilor fiscale

loteria bonurilor fiscale
Guvernul începe din vară "Loteria bonurilor fiscale". Pot participa toate persoanele fizice cu vârsta de peste 18 ani care, după cumpărături, păstrează bonurile fiscale. Extragerile vor fi organizate lunar de compania Loteria Română.Programul Guvernului are ca scop reducerea evaziunii fiscale.

Afiseaza tot »

Declaratia de avere a presedintelui Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis și-a publicat prima declarație de avere, în calitate de șef al statului.
În documentul postat pe site-ul Administrației Prezidențiale se arată că Iohannis are în cont cu 26 de mii de lei mai mult față de precedenta declarație de avere - completată pe vremea când era primar al Sibiului.

Afiseaza tot »