Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Incasari mai mari din TVA in ultimele date ANAF

„O cifră de ultimă oră foarte importantă — am primit de la ANAF datele preliminare privind încasările din TVA operațiuni interne pentru luna iunie 2015 — 5,067 miliarde RON! Este prima lună în care TVA la alimente și servicii alimentare a scăzut drastic de la 24 la 9%.

Afiseaza tot »

Temperaturi de pana la 40 de grade

soare si caldura

În judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi şi Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti, se vor atinge temperaturi maxime de 38...39 de grade, iar joi si vineri izolat se vor înregistra valori în jurul a 40 de grade şi, pe arii extinse, disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

Afiseaza tot »

Mafia medicamentelor

trupe de interventie rapida
Anchetă de amploare pe piaţa medicamentelor oncologice. Vizaţi sunt mulţi medici - unii chiar şefi de clinici - şi farmacişti care ar fi primit mită din partea companiilor producătoare pentru a prescrie cele mai scumpe tratamente ce urmau să fie decontate de stat.

Afiseaza tot »

Investigatii la mai multe firme de asigurari

cartier de blocuri

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței, a declarat pentru Digi24 că „există suspiciuni că prin intermediul uniunii firmelor de asigurare (UNSAR) ar avea loc schimb de informații importante din punct de vedere concurențial între aceste firme, legate de tarife, volume și tipuri de client”.

Afiseaza tot »

Adversarele Romaniei in Preliminariile C.M. Rusia 2018

logo cupa mondiala de fotbal rusia 2018
Romania urmeaza sa inceapa aventura de calificare in Rusia pe 4 septembrie 2016, acasa cu Muntenegru. Celelate adversare din grupa sunt: Danemarca, Polonia, Armenia si Kazahstan.

Afiseaza tot »