Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Contestatiile le-au dat dreptate elevilor

profesor in clasa

Mii de contestaţii depuse în urma examenelor au dat dreptate elevilor care au obţinut note mult mai mari la recorectare.
Din 15.000 de contestaţii depuse în toată ţara, un sfert au dat dreptate elevilor care au obţinut, astfel, o notă mai mare.

Afiseaza tot »

Reactia BNR la criza din Grecia

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a sustinut o conferinta de presa in care a declarat printre altele:
Nu exista banci grecesti in Romania. "Toate sunt subsidiare, adica banci romanesti cu capital grecesc. De asemenea, in primele cinci cele mai importante institutii ale sectorului bancar autohton nu avem nicio banca romaneasca cu capital grecesc, doar 2 sunt in top 10, insa nivelul lor de solvabilitate e peste medie"

Afiseaza tot »

Mai joaca sau nu Simona Halep tenis

tenis
Eliminata inca din turul 2 de la Roland Garros, Simona Halep mai reuseste o "surpriza" si este eliminata inca din primul tur de la Wimbledon dupa ce a pierdut partida cu Jana Cepelova (locul 106 WTA), scor 7-5, 4-6, 3-6.

Afiseaza tot »

Proba scrisa de Limba romana la Bacalaureat 2015

studenti pe scarile facultatii

Candidatii au avut la dispozitie trei ore sa rezolve cerintele celor trei subiecte.
Absolventii de liceu de la profilul real au avut, la primul subiect, de rezolvat mai multe cerinte pe baza unei scene din piesa de teatru "Trei generatii" de Lucia Demetrius.

Afiseaza tot »

Nu plecati in Grecia fara bani lichizi

hotel grecia
Băncile din Grecia vor rămâne închise pentru o perioadă care nu a fost menţionată, iar retragerile de numerar vor fi restricţionate, la recomandarea Băncii Greciei, a anunţat premierul Alexis Tsipras.
În ultimele două zile s-au format cozi la bancomate din toată Grecia.

Afiseaza tot »