Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Un nou regulament pentru Centrul Vechi din Bucuresti

ospatar restaurant

Muzica şi spectacolele live vor fi interzise după ora 22.00 la terasele sezoniere din Centrul Vechi al Capitalei, se arată Ón Regulamentul de organizare şi funcţionare adoptat de Consiliul General al Municipiului București.

Afiseaza tot »

Mircea Lucescu a semnat cu Zenit Sankt Petersburg

Mircea Lucescu a semnat pe doi ani, cu optiune pentru inca unul, cu Zenit Sankt Petersburg, una dintre cele mai bogate echipe ale estului.
Antrenorul se va muta in Rusia din luna iunie, anuntand ca pana atunci vrea sa mearga la finala UEFA Champions League.

Afiseaza tot »

Definitia casatoriei in Constitutie

Familia are la baza "casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie" nu intre soti. Asa vor sa fie scris in Constitutie 3 milioane de romani, potrivit unei scrisori depuse astazi la Senat de Coalitia pentru Familie.

Afiseaza tot »

Bacalaureat - pus de critici pe lista filmelor de neratat

cristian mungiu
Filmul concureaza pentru marele premiu, Palme d'Or, si este a doua prezenta romaneasca din competitie alaturi de ''Sieranevada'' a lui Cristi Puiu.

Afiseaza tot »

ANAF a publicat lista cu datornicii persoane fizice

masini anaf
ANAF a publicat lista cu datornicii persoane fizice: sunt peste 187.000 de debitori care au de plată 3 miliarde 400 de milioane de lei la buget. Au fost luate Ón calcul restanţe de peste 1.500 lei la 31 martie, inclusiv din activităţi independente sau profesii libere.

Afiseaza tot »