Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Un segment din autostrada A1 se va inchide

autostrada

„Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România informează participanții la trafic că începând de luni (07.09.2015), ora 8:00, pe Autostrada A1, Orăștie - Sibiu, va fi instituită restricția totală a traficului rutier, respectiv între Nod rutier Sălişte(km 270+020) - Nod rutier Cunţa(km 292+455).

Afiseaza tot »

Sute de scoli fara afize de functionare inaintea inceperii anului scolar

elevi pe coridorul scolii

Sunt peste 800 de clădiri, în special din mediul rural, unde încă se fac lucrări de renovare – a anunțat ministrul Educației Sorin Câmpeanu.

El spune că o problemă serioasă este rata mare de abandon școlar, care ar putea determina inevitabil închiderea unor unități școlare, mai ales în mediul rural.

Afiseaza tot »

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor

tenis
Simona Halep a adunat deja 4.965 de puncte din cele 13 turnee la care a participat şi e pe locul 2 în clasamentul Race to Singapore.
Momentan, doar Simona Halep şi Serena Williams sunt sigure de prezenţa la Turneul Campioanelor

Afiseaza tot »

Conditiile in care Gigi Becali renunta la Steaua

gigi becali
Gigi Becali a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit despre conditiile in care renunta la Steaua. "Uite cum dau Steaua inapoi. Am luat pe locul 12 si cu 10 milioane paguba. O dau asa: cu o luna de salarii neplatite. Sa plateasca ei cand vine luna, 1 milion cu taxe. Le dau sa-i doara! Banii din ianuarie ii au eu, 1 milion si jumatate de euro.

Afiseaza tot »

Ultimele zile de canicula

soare si caldura

Temperaturi de până la 36 de grade pentru inceputul lunii septembrie insa dupa data de 9 temperaturile vor reveni la normalul acestei perioade.

Afiseaza tot »