Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Rezultatele si programul etapei 27 liga 1 sezonul 2014/2015

logo liga 1 romania

Vineri 17 aprilie

18:00 CSMS Iasi 1 - 0 FC Brasov
20:30 CFR Cluj 2 - 2 ASA Targu Mures

Sambata 18 aprilie

15:30 FC Botosani - Ceahlaul
18:00 Viitorul - Astra Giurgiu

Afiseaza tot »

Protestul angajatilor de la Dacia

<dacia daster

Peste 10 mii de angajați ai uzinei de automobile DACIA au protestat la Mioveni. Nemulțumirea angajaților nu a fost legată de salarii - așa cum amintea premierul - ci de amânarea la nesfârșit a construcției autostrăzii Pitești-Sibiu.
Șeful Executivului susține că nu înțelege de ce sindicatele au manifestat, în condițiile în care salariile sunt bune, iar constructorul auto este pe profit.

Afiseaza tot »

Guvernul legifereaza Bacsisul

ospatar restaurant

Bacșiș se înțelege orice sumă de bani oferită în mod voluntar de client, în plus faţă de contravaloarea bunurilor livrate sau a serviciilor prestate de către operatorii economici, precum şi restul dat de vânzător clientului şi nepreluat de acesta în mod voluntar.

Afiseaza tot »

Un aradean are 23 de bonuri castigatoare la loteria bonurilor fiscale

loteria bonurilor fiscale
Constantin Lungu, de 43 de ani, este din satul aradean Firiteaz si s-a prezentat la Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) din Arad cu nici mai putin de 23 de bonuri fiscale care indeplinesc conditiile pentru a-l face beneficar al unei parti din marele premiu de un milion de lei pus la bataie la loteria bonurilor fiscale.

Afiseaza tot »

Rezultatul etapei 26 Liga 1 editia 2014/2015

logo liga 1 romania
U Cluj - CFR Cluj 1-0
Chiajna - CSMS Iasi 2-1
ASA Targu Mures - CSU Craiova 2-1
Dinamo - Rapid 2-0

Afiseaza tot »