Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Mafia medicamentelor

trupe de interventie rapida
Anchetă de amploare pe piaţa medicamentelor oncologice. Vizaţi sunt mulţi medici - unii chiar şefi de clinici - şi farmacişti care ar fi primit mită din partea companiilor producătoare pentru a prescrie cele mai scumpe tratamente ce urmau să fie decontate de stat.

Afiseaza tot »

Investigatii la mai multe firme de asigurari

cartier de blocuri

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței, a declarat pentru Digi24 că „există suspiciuni că prin intermediul uniunii firmelor de asigurare (UNSAR) ar avea loc schimb de informații importante din punct de vedere concurențial între aceste firme, legate de tarife, volume și tipuri de client”.

Afiseaza tot »

Adversarele Romaniei in Preliminariile C.M. Rusia 2018

logo cupa mondiala de fotbal rusia 2018
Romania urmeaza sa inceapa aventura de calificare in Rusia pe 4 septembrie 2016, acasa cu Muntenegru. Celelate adversare din grupa sunt: Danemarca, Polonia, Armenia si Kazahstan.

Afiseaza tot »

Programul si rezultatele etapei 3 Liga 1 sezonul 2015/2016

logo liga 1 romania

Vineri 24 iulie

18:30 Voluntari - Pandurii 0-0

21:00 ASA Targu Mures - Concordia Chiajna 1-0

Sambata 25 iulie

18:30 Viitorul 1 - 1 Dinamo
21:00 Steaua 1 - 1 CFR Cluj

Afiseaza tot »

Cum vor arata autostrazile,caile ferate,aeroporturile si porturile in Romania

autostrada

Ministerul Transporturilor a transmis Comisiei Europene varianta revizuită a Master Planului General de Transport cu observaţiile şi comentariile integrate, în prezent la autorităţile europene aflându-se forma acceptată a documentului, care prevede proiecte de dezvoltare în valoare totală de 43,5 miliarde de euro pentru toate sectoarele de transport.

Afiseaza tot »