Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Exerctii de pregatire a misiunilor NATO in Romania

geam avion

Trupe militare portugheze, dar și 4 avioane de luptă F16 se vor afla în România, în perioada mai-iunie, pentru a participa la exerciții de pregătire a misiunilor NATO.
De altfel, ministrul Apărării, Mircea Dușa declara recent că anul acesta, va crește numărul exercițiilor militare la care România va participa alături de partenerii din NATO. În plus, încă de anul trecut, piloți și membri ai personalului tehnic au mers în Portugalia la pregătire.

Afiseaza tot »

Saptamana simularilor examenului de Bacalaureat

profesor in clasa

Elevii de clasa a XII-a susţin, în perioada 2-6 martie, simulările examenului de Bacalaureat 2015. 2 martie 2015 , simularea probei la Limba şi literatura română ,3 martie 2015 simularea probei la Limba şi literatura maternă ,4 martie 2015 simularea probei la proba obligatorie a profilului, 6 martie 2015 simularea probei la proba la alegere a profilului şi specializării (numai pentru elevii clasei a XII-a).

Afiseaza tot »

Programul si rezultatele etapei 19 Liga 1 editia 2014/2015

logo liga 1 romania

18:00 Concordia - Otelul 3 - 0

20:30 FC Botosani 0 - 1 Petrolul

Sambata, 28 februarie

18:00 CSMS Iasi 1 - 0 Gaz Metan
20:30 Dinamo 3 - 0 U Cluj

Afiseaza tot »

O solutie pentru votul românilor din diaspora este o prioritate a noii sesiuni parlamentare

klaus iohannis
Presedintele Klaus Iohannis a declarat la întâlnirea cu reprezentanții comunității românești din Germania organizată la Ambasada României la Berlin: „Îmi doresc să avem reguli noi de finanțare a partidelor și campaniilor electorale, mai riguroase și mai transparente.

Afiseaza tot »

Elena Udrea din nou dupa gratii

elena udrea

Fosta candidata la prezidentiale a fost ridicata de acasa cu o duba de politie, intrucat se afla in arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Elena Udrea s-a intors in arestul Politiei Capitalei in jurul orei 16:40, de unde a fost eliberata in urma cu circa o saptamana, dupa ce instanta a decis inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Hotărîrea nu e definitivă și avocatul Elenei Udrea a anunțat deja că o va contesta: el susține că votul din Parlament prin care clientei sale i-a fost ridicată imunitatea ar fi fost ilegal. Deputata a fost întrebată și despre afacerile fostului său soț, Dorin Cocoș - acesta este, la randul său, arestat la domiciliu în dosarul Microsoft.

Afiseaza tot »