Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Noile radare cu camere HD ale Politiei

radar
Potrivit unui comunicat al IGRP, „8 aparate radar de tip LTI 20-20 TruCAM au intrat in dotarea Politiei Romane. Modelele au camera video HD de inalta fidelitate si un laser integrat, fiind cel mai performant aparat de masurare a vitezei disponibil astazi.

Afiseaza tot »

ANAF publica numele celor cu datorii de peste 100 lei

masini anaf
Conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) a dat un ordin potrivit căruia debitorii care înregistrează obligații fiscale restante, precum și cuantumul acestor obligații, vor fi făcute publice pe pagina de internet a instituției.

Afiseaza tot »

Gabriel Oprea poate fi urmarit penal

gabriel oprea
Senatorii au aprobat solicitarea DNA de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului UNPR, Gabriel Oprea, fost ministru de Interne, acuzat de abuz în serviciu.

Afiseaza tot »

Romania a scapat de cea mai mare datorie la FMI

Tara noastra a terminat de achitat cele 13 miliarde de euro, primite in 2009, de la FMI a anuntat Banca Nationala a Romaniei .

Afiseaza tot »

O iarna atipica

munte iarna

Este cea mai atipica iarna din ultimii ani, sustin administratorii partiilor, si asta din cauza temperaturilor de la munte mult prea ridicate pentru aceasta perioada. In unele locuri, zonele schiabile au fost salvate de tunurile cu zapada folosite dupa gerul de acum o saptamana.

Afiseaza tot »