Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Consultari la Palatul Cotroceni

klaus iohannis
Conform Administratiei Prezidentiala, discutiile au vizat "stadiul legislatiei electorale, inclusiv cel al reglementarilor necesare asigurarii dreptului de vot al romanilor care traiesc in afara granitelor". De asemenea, pe agenda intalnirilor s-au mai aflat "discutii referitoare la procedurile parlamentare de incuviintare a cererilor de urmarire penala, retinere, arestare sau perchezitie a membrilor Parlamentului, precum si alte teme de interes public".

Afiseaza tot »

Rezultatele si programul etapei 27 liga 1 sezonul 2014/2015

logo liga 1 romania

Vineri 17 aprilie

18:00 CSMS Iasi 1 - 0 FC Brasov
20:30 CFR Cluj 2 - 2 ASA Targu Mures

Sambata 18 aprilie

15:30 FC Botosani 2 - 0 Ceahlaul
18:00 Viitorul 2 - 0 Astra Giurgiu

Afiseaza tot »

Protestul angajatilor de la Dacia

<dacia daster

Peste 10 mii de angajați ai uzinei de automobile DACIA au protestat la Mioveni. Nemulțumirea angajaților nu a fost legată de salarii - așa cum amintea premierul - ci de amânarea la nesfârșit a construcției autostrăzii Pitești-Sibiu.
Șeful Executivului susține că nu înțelege de ce sindicatele au manifestat, în condițiile în care salariile sunt bune, iar constructorul auto este pe profit.

Afiseaza tot »

Guvernul legifereaza Bacsisul

ospatar restaurant

Bacșiș se înțelege orice sumă de bani oferită în mod voluntar de client, în plus faţă de contravaloarea bunurilor livrate sau a serviciilor prestate de către operatorii economici, precum şi restul dat de vânzător clientului şi nepreluat de acesta în mod voluntar.

Afiseaza tot »

Un aradean are 23 de bonuri castigatoare la loteria bonurilor fiscale

loteria bonurilor fiscale
Constantin Lungu, de 43 de ani, este din satul aradean Firiteaz si s-a prezentat la Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) din Arad cu nici mai putin de 23 de bonuri fiscale care indeplinesc conditiile pentru a-l face beneficar al unei parti din marele premiu de un milion de lei pus la bataie la loteria bonurilor fiscale.

Afiseaza tot »