Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Cine este castigatorul celui mai mare premiu din istoria Joker

"Castigatoarea este o pensionara din Timisoara, pasionata de agricultura, jucatoare fidela la toate jocurile loto. Dupa cum a marturisit, emotiile o impiedica sa urmareasca in direct tragerile loto, prin urmare, a verificat numerele castigatoare pe Internet, asa cum face de obicei", se arata in comunicatul institutiei.
Ea a castigat cel mai mare premiu din istoria Joker, de peste 16,8 milioane de lei, dupa ce a completat doua variante simple la Joker si o varianta la Noroc Plus, pretul biletului fiind de doar 7,7 lei.
Aceasta si-a ridicat astazi premiul.

Afiseaza tot »

Nu am nicio legatura cu dosarele MICROSOFT si EADS

elena udrea

Elena Udrea a declarat intr-o conferinta de presa determinata de evenimentele din ultimele zile : "Am văzut, într-un mod halucinant, cum după ce am cerut public să aşteptăm să vedem şi miniştrii implicaţi în dosarul EADS, după ce am vorbit despre acest dosar de corupţie, spunând lucruri pe care le ştiu din spaţiul public, am constatat că brusc, pe o filieră deja cunoscută, un articol aruncat anonim în presa din afară, preluat pe site-uri cvasicunoscute, dar având afiliere puternică pe zona lui Dan Voiculescu anunţă fără nicio logică că în dosarul EADS ar fi amestecată Elena Udrea.

Afiseaza tot »

Patru persoane au fost retinute in Dosarul Microsoft

trupe de interventie rapida

Oamenii de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si Nicolae Dumitru, patronul grupului "Niro", precum si fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan au fost retinuti fiind acuzati ca au luat mita sume uriase in dosarul licentelor Microsoft.

Afiseaza tot »

Anghel Iordanescu este noul selectioner al nationalei României

anghel iordanescu

Anghel Iordănescu, are 64 de ani, este director tehnic la FRF si membru în Comitetul Executiv, fără drept de vot. Desi se zvonea că "Tata Puiu" se va afla pe banca nationalei doar la meciurile din noiembrie, în calitate de interimar, cu Irlanda de Nord şi cu Danemarca, acesta a semnat un contract a cărui durată coincide cu finalul preliminariilor pentru Campionatul European din 2016, din Franţa.

Afiseaza tot »

Trecem la ora de iarna

Romania va trece la ora de iarna, în noaptea de sâmbãtã spre duminicã,in 25 spre 26 octombrie,. Ora 4 devine ora 3. Trecerea la ora Europei Orientale nu va modifica mersul trenurilor, in vigoare .

Afiseaza tot »