Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Adrian Videanu a fost retinut de DNA

adrian videanu

Fostul ministru al Economiei a venit la sediul Direcției Naționale Anticorupție, pentru a fi audiat într-un dosar legat de fosta șefă a DIICOT Alina Bica.
Aceasta ar fi ridicat în mod abuziv sechestrul aplicat asupra a 80 acţiuni in valoare de 277.000 lei, deţinute de Videanu la SC Titan Mar SA. Adriean Videanu este acuzat de complicitate la abuz în serviciu.

Afiseaza tot »

Elenda Udrea este urmarita penal

elena udrea

Udrea a fost audiata timp de aproximativ patru ore si jumatate, la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul Microsoft. La iesirea din sediul DNA, Elena Udrea a negat toate acuzatiile care i se aduc.Udrea a fost ridicată de pe stradă, din faţa casei sale, aceasta scriind pe pagina de socializare în drum spre DNA.

DNA precizeaza intr-un comunicat de presa ca :

Afiseaza tot »

DNA este apreciata in raportul MCV

trupe de interventie rapida

Raportul MCV dat publicitatii "reconfirma calitatea activitatii desfasurate de DNA, remarca diversitatea investigatiilor de coruptie desfasurate in anul 2014, la toate nivelurile functiei publice si implicand persoane publice din diferite partide politice si subliniaza sporirea increderii publice tradusa intr-un numar tot mai mare de sesizari primite de la cetateni"

Afiseaza tot »

George Maior demisioneaza de la conducerea SRI

george maior

George Maior și-a înaintat demisia de la conducerea Serviciului Român de Informații.
Președintele Klaus Iohannis a acceptat cererea.
În ultima perioadă, directorul demisionar al SRI a pledat intens pentru adoptarea așa-numitelor legi Big Brother. Acestea ar oferi atribuții sporite serviciilor secrete.

Afiseaza tot »

Ce se intampla daca refuzi cardul de sanatate

Cardul de sănătate devine obligatoriu de la 1 aprilie 2015, potrivit unui proiect de hotărâre de guvern lansat în dezbatere publică de Ministerul Sănătăţii.In proiect este inclusa insa si o EXCEPTIE de la obligativitatea folosirii cardului de sanatate de catre asiguratii care au motive religioase sau de constiinta

Afiseaza tot »