Spectacolul ?AM O CASUTA MICA? la Baia Mare pe 6 octombrie 2014

Gaşca Zurli şi ?Un părinte mai bun? prezintă Turneul Naţional
?AM O CĂSUŢĂ MICĂ?
6 octombrie 2014, Teatrul Municipal, Baia Mare

Spectacolul ?AM O CASUTA MICA? la Baia Mare pe 6 octombrie 2014

Gașca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii din Romānia ajunge la Baia Mare! Prietenii din Gașcă vin să se īntālnească cu toți copiii și părinții dornici de distracție, luni, 6 octombrie, ora 18.00, la Teatrul Municipal Baia Mare.
Spectacolul face parte din cel mai mare turneu național, adresat īntregii familii. 30 de orașe, peste 20.000 de spectatori, 25 de saci de confetti , sute de cordeluțe cu cornete ca ale Fetiței Zurli, mii de fotografii, zeci de mii de pupicuri și īmbrățișări și milioane de zāmbete - ăsta e planul pe care vor să-l ducă la īndeplinire cei 8 membrii ai Găștii.

Afiseaza tot »

Sarbatoarea Castanelor 2013

Sarbatoarea Castanelor 2013 la Baia Mare va avea loc in perioada 23-29 septembrie.Multe zile de distractie si voie buna pentru toate varstele si toate gusturile.Programul concertelor de la Sarbatoarea Castanelor 2013 sau Toamna Baimareana 2013 a fost facut public, organizatorii anuntand manifestarile ce vor avea loc intre 27 si 29 septembrie in Baia Mare.

Afiseaza tot »

Protectia Copilului

Pentru a putea pleca in strainatate parinti maramureseni trebuie sa anunte autoritatile inainte cu 40 de zile in grija cui isi vor lasa copii.

Afiseaza tot »

Tanar actor nominalizat la UNITER

Exista sanse pentru fiecare, asta se stie bine. Insa, pentru unii vine mai repede, pentru altii nu vine deloc, dar asteapta o viata intreaga. Asa este si cazul tanarului actor baimarean, Vad Birzanu. Nici nu a iesit bine de pe bancile facultatii, ca a intrat in atentia criticilor de teatru.

Afiseaza tot »

Vestgiile pregatitepentru oaspeti

Lucrarile pentru proiectul care vizeaza reabilitarea Turnului Stefan si a Pietii Cetatii sunt in linie dreapta. Dupa o serie ampla de cercetari arheologice si modificarea proiectului initial de catre autoritatile locale, acesta urmeaza sa fie depus la Agentia pentru Dezvoltare Regionala, apoi sa fie organizata licitatia.

Afiseaza tot »

Si oamenii ?diferiti? au dreptul la viata si distractie

Pe 27 ianuarie Asociatia Surzilor din Baia-Mare a organizat un campionat inedit, dedicat persoanelor care si-au pierdut auzul.28 de persoane cu probleme de auz atat din Baia Mare cat si din Satu Mare au demonstrat ca, in ciuda prejudecatilor, se pot bucura si ei de competitiile sportive. Evenimentul a fost organizat pana la cel mai mic detaliu, fetele si baietii fiind impartiti pe echipe, iar scorul urmarit cu atentie de un juriu specializat. Cei mai buni dintre concurenti au primit la final cupe si premii.

Afiseaza tot »