Senzatii pe stadion din vara

Conducerea Servicii Gospodarire Urbana Ploiesti ia in calcul posibilitatea ca, pe viitor, pe stadionul Ilie Oana să fie oficiate cununii. Dupa o fundamentare a costurilor ocazionate de astfel de evenimente, propunerea va ajunge in Consiliul Local.

Afiseaza tot »

Vesti bune pentru bebe

Inceput de saptamana fericit, pentru Spitalul de Obstetrica Ginecologie din Ploiesti.
Luni, 25 martie, unitatea medicala de interes judetean, aflată în administrarea Consiliului Judetean Prahova, a primit o donatie de paturi, precum si alte accesorii medicale, din partea clinicii Jesuitenschlößl Betriebs, din Passau (Germania), aflata într-o relatie de colaborare cu cu un partid din Prahova, inc din anul 2011.

Afiseaza tot »

Invitatie la Jazz de Ziua Indragostitilor

Joi, 14 februarie, de la ora 19.00, Primaria Municipiului Ploiesti, in colaborare cu Teatrul Toma Caragiu Ploiesti şi Asociatia Culturala Jazz Forum?03, in incinta, va av teatruluiea loc, cu ocazia Valentines Day, recitalul extraordinar de jazz Valentine?s Jazz.

Afiseaza tot »

Modernizarea Centrului Ciresarii din Ploiesti

Consiliului Local al municipiului Ploiesti se va reuni in sedinta extraordinara in data de 7 februarie 2013, ordinea de zi fiind suplimentata cu 2 puncte:

Afiseaza tot »

Invitatie la teatru.Teatru ?Toma Caragiu? Ploiesti.

Program Spectacole ? Teatru ?Toma Caragiu? Ploiesti

Teatru de Drama
Joi, 22 noiembrie 2012, ora 18.30 ? REGINA FRUMUSETII DIN LEENANE
De Martin McDonagh, regia: Andreea Vulpe
Sambata, 24 noiembrie 2012, ora 18.30 ? TAKE, IANKE SI CADAR

De V.I. Popa, regia: Lucian Sabatos

Afiseaza tot »

LUCRARILE LA DN 72 PLOIESTI-TARGOVISTE INCEP LUNA VIITOARE

La inceputul lunii iulie se vor demara lucrarile de reparatii la DN72, care face legatura intre Ploiesti si Targoviste.Conducerea administratiei judetene a anuntat ca deja a fost alocata, pentru acest an, suma de 30 de milioane de euro, din suma totala care este necesara ? 87 de milioane de euro. Lucrarile vor dura aproximativ 28 de luni, acestea incluzand si realizarea unui sens giratoriu de mari dimensiuni.

Laura Iacob