Mai exista oameni mari

Sunt momente cand un militar, participa la razboi.Isi pierde ori viata, ori se nenoroceste si devine o leguma, fara maini, fara picioare. E dat uitarii, caci asa e firea umana, insa, gestul de solidaritate al primei doamne a Statelor Unite ale Americii parca te face sa nu mai simti atat de tare lipsa memebrelor amputate. Acesta vine dupa o alta vizita facuta plutonierului major Florinel Enache chiar de catre presedintele Barack Obama.

Afiseaza tot »

Se taie indemnizatiile

In primele trei luni ale acestui an, 796 de someri vranceni au ramas fara indemnizatii de somaj, aceasta fiindu-le fie suspendata, fie nicetata din diverse motive reglementate de lege. Pe parcursul anului trecut, 3.587 someri s-au trezit in situatia aceasta.

Afiseaza tot »

Cand unii ne ?urasc?, altii ne vor

Pe cand britanicii au pornit o campanie preventiva impotriva exodului romonilor si bulgarilor, care se preconizeaza ca ar avea loc imediat dupa aderarea celor doua tari la spatiul Schengen, mai mult de 500 de cetateni straini traiesc in prezent in Vrancea. In evidenta Serviciului pentru Imigrari Vrancea sunt 538 de cetateni straini, care beneficiaza de rezidenta.

Afiseaza tot »

Sa invatam sa fim mai rabdatori

Luni, pe data de 18 februarie, incepand cu ora 18, locuitorii Focsaniului sunt invitati sa participe la o conferinta publica, sustinuta de actorul Ion Caramitru la Ateneul Popular, ?Maior Gheorghe Pastia?.

Afiseaza tot »