Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

In vacanta la pas, cu masina sau cu avionul

Descopera locuri si oameni noi ca si cum toata viata ar fi o vacanta. Cu siguranta o singura vacanta pe an nu este sufiienta si de aceea chiar daca de multe ori bugetele anuale pe care le-ai alocat vacantelor in anul respectiv nu sunt foarte generoase, cu siguranta vei gasi oferte care sa fie pe placul si pentru un buget redus.
Planifica vacanta din timp. O aventură spontană generează multe emoții frumoase, cu toate acestea este prea riscant să trăiești mereu astfel de situații, mai ales dacă īți propui să vizitezi destinații mai īndepărtate. Alege destinația īn avans și informează-te corespunzător si cu siguranta vei gasi si cele mai bune oferte.

Afiseaza tot »

David Popovici a intrat in istoria natatiei mondiale

Foto: frnpm.ro
David Popovici -in varsta de doar 17 ani, a reusit sa cucereasca două medalii de aur la Campionatul Mondial găzduit de Budapesta: la 100 și 200 m liber.
īn finala probei de 100 de metri liber, īnotătorul romān a cāștigat cursa la photo finish, īn 47.58. Popovici a īntors al doilea după 50 de metri, dar a forțat īn ultimii metri și a cāștigat finala.
David Popovici este al doilea īnotător din istorie care cāștigă atāt proba de 100 de metri liber, cāt și proba de 200 de metri liber după Jim Montgomery, īn 1973.

Afiseaza tot »

Comunicat finalizare proiect Afinatura

Recensamant 2022

La acest Recensamant Institutul Naţional de Statistică īncearcă să obţină date şi cu ajutorul tehnologiei. Vom putea să răspundem la chestionar online cu ajutorul telefonului sau laptopului.
Salariații care se vor autorecenza vor avea dreptul la o zi liberă, plătită de angajator. Iar acolo unde este nevoie, vor merge recenzorii pentru interviuri faţă īn faţă, dar toate datele vor fi colectate pe tablete, tot online.
Cei care vor să se recenzeze online pot completa chestionarul īncepānd cu 14 martie pānă īn 15 mai. După această dată, recenzorii vor merge la oameni pentru a-i recenza, īn perioada 16 mai-17 iulie.

Afiseaza tot »

Cum alegem hainele pentru copii īn sezonul friguros

Haine pentru fete sau baieti,copiilor le plac hainele frumoase. Īn felul acesta se simt īn centrul atenției și mai ales, deosebiți și alintați la maxim de părinți. Alegerea hainelor pentru sezonul friguros si ploios nu reprezintă un lucru foarte complicat, dacă nu aveți experiență suficientă. Sunt doar cāteva lucruri pe care trebuie să le luați īn considerare, atunci cānd căutați haine călduroase pentru copilul dumneavoastră!

Pentru copiii mici, regula de bază īn alegerea hainelor se păstrează, mai ales atunci cānd este vorba despre perioadele din an cānd vor transpira mult și, īn felul acesta, au tendința să răcească. Pentru ei nu sunt recomandate decāt hainele confecționate din țesături naturale!!

Afiseaza tot »