Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Comunicat finalizare proiect Afinatura

Recensamant 2022

La acest Recensamant Institutul Naţional de Statistică īncearcă să obţină date şi cu ajutorul tehnologiei. Vom putea să răspundem la chestionar online cu ajutorul telefonului sau laptopului.
Salariații care se vor autorecenza vor avea dreptul la o zi liberă, plătită de angajator. Iar acolo unde este nevoie, vor merge recenzorii pentru interviuri faţă īn faţă, dar toate datele vor fi colectate pe tablete, tot online.
Cei care vor să se recenzeze online pot completa chestionarul īncepānd cu 14 martie pānă īn 15 mai. După această dată, recenzorii vor merge la oameni pentru a-i recenza, īn perioada 16 mai-17 iulie.

Afiseaza tot »

Cum alegem hainele pentru copii īn sezonul friguros

Haine pentru fete sau baieti,copiilor le plac hainele frumoase. Īn felul acesta se simt īn centrul atenției și mai ales, deosebiți și alintați la maxim de părinți. Alegerea hainelor pentru sezonul friguros si ploios nu reprezintă un lucru foarte complicat, dacă nu aveți experiență suficientă. Sunt doar cāteva lucruri pe care trebuie să le luați īn considerare, atunci cānd căutați haine călduroase pentru copilul dumneavoastră!

Pentru copiii mici, regula de bază īn alegerea hainelor se păstrează, mai ales atunci cānd este vorba despre perioadele din an cānd vor transpira mult și, īn felul acesta, au tendința să răcească. Pentru ei nu sunt recomandate decāt hainele confecționate din țesături naturale!!

Afiseaza tot »

Bacalaureat 2021

Bacalaureat 2021

Anul acesta, rata de promovare a absolventilor de liceu care au dat bacalaureatul este de 67,8%, īn creștere cu aproape 5 procente față de anul trecut. 112 elevi din țară au obținut media 10 mai putin insa decat anul trecut.cand au fost 232 de medii de 10.

Afiseaza tot »

Piata imobiliara in 2021

Īn toamnă, studenţii şi corporatiştii ar trebui să revină fizic la facultăţi şi īn clădirile de birouri. Acest lucru ar trebui să ducă la revenirea pieţei chiriilor, care s-a prăbuşit cu 30% īn timpul lockdownului şi a dus la scăderea pieţei garsonierelor, cele mai căutate de către studenţi.
Pentru că vor să dea mai multe credite ipotecare - principalul motor de creştere a creditării -, băncile īncep să-şi ajusteze ofertele nu semnificativ, ci mai mult ca oferte de marketing.

Afiseaza tot »