JudetulTau.ro

Tel/Fax. 0354 814548
Call center 0730.237.888
e-mail: office@judetultau.ro
e-mail: judetultau@yahoo.com
www.facebook.com/judetultau.ro

PR

publicitate@judetultau.ro

Sales

0766.77.88.11

Modalitati de publicare firme sau reclame pe site :
Publica firma pe Judetultau.ro

Termeni si conditii de utilizare judetultau.ro

Prin utilizarea site-ului www.judetultau.ro sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale acestui site descrise mai jos:

Accesul la informatiile afisate in www.judetultau.ro este gratuit.

www.judetultau.ro nu este responsabil pentru continutul informatiilor din cadrul ofertelor transmise de colaboratorii nostri. Responsabilitatea pentru informatiile continute in oferte revine exclusiv firmelor ofertante. Orice reclamatie din partea unui utilizator al site-ului legata de o oferta sau de drepturi de autor asupra informatiilor trimise de catre un colaborator si postate pe www.judetultau.ro va fi adresata direct ofertantului si orice litigiu va fi rezolvat intre cele doua parti.

Toate informatiile continute in www.judetultau.ro sunt proprietatea firmei Full Guide si a clientilor acesteia. Orice copiere a informatiilor continute de www.judetultau.ro, in alt scop decat pentru uzul personal, fara acordul scris al Full Guide sau al clientilor nostri reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor.

Pentru continutul din editoriale si stiri sunt raspunzatori semnatarii acestora.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este exonerat de orice raspundere privind materialele, datele si informatiile, dar fara a se limita la acestea, preluate de la orice surse oficiale, inclusiv cele care au fost publicate avand scopul si caracterul de "comunicate de presa". Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.

Afiseaza tot »