Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea

Comunicat finalizare proiect Afinatura

Cum alegem hainele pentru copii în sezonul friguros

Haine pentru fete sau baieti,copiilor le plac hainele frumoase. În felul acesta se simt în centrul atenției și mai ales, deosebiți și alintați la maxim de părinți. Alegerea hainelor pentru sezonul friguros si ploios nu reprezintă un lucru foarte complicat, dacă nu aveți experiență suficientă. Sunt doar câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare, atunci când căutați haine călduroase pentru copilul dumneavoastră!

Pentru copiii mici, regula de bază în alegerea hainelor se păstrează, mai ales atunci când este vorba despre perioadele din an când vor transpira mult și, în felul acesta, au tendința să răcească. Pentru ei nu sunt recomandate decât hainele confecționate din țesături naturale!!

Afiseaza tot »

Haine la reducere

Nimic nu ridică starea de spirit a unei femei, așa cum se întâmplă atunci când sunt reduceri haine la un preț foarte bun. Și în timp ce unele fete caută un magazin de îmbrăcăminte cu reduceri la haine, altele așteaptă cu nerăbdare reduceri și promoții în magazinele lor online preferate și pe diferite platforme de tranzacționare. De obicei, reducerile din magazine sunt făcute o dată pe sezon, înainte de lansarea unei noi colecții, pentru a elibera depozitele de rămășițele vechilor colecții (cele mai recente dimensiuni, culori etc.) care devin imediat demodate. Dar magazinul online cu reduceri la haine rupe stereotipurile și oferă femeilor și bărbaților care iubesc moda, posibilitatea de a face achiziții în mod profitabil. În magazinul online poți găsi haine la modă și elegante, cu o reducere specială, astfel încât fashionistele să poată beneficia de reduceri haine pentru femei și să fie în continuare în tendințele modei. 

Afiseaza tot »

Instructorul auto si indicatoarele de obligare

scoala de soferi

Un instructor auto bun nu are axiome pentru elevii săi, ci există doar teoreme care necesită întotdeauna dovezi. De ce este corect să lucrezi cu ambreiajul în acest fel, de ce să lucrezi cu indicatoarele de obligație, de ce să nu iei un viraj în neutru, de ce să privești doar în oglinzile laterale, de ce este necesar să aprinzi farurile pe timp de zi? Un elev bun ar trebui să pună astfel de întrebări, iar un instructor auto bun ar trebui să îi răspundă corect. Un examen și conducerea reală sunt destul de diferite unul de celălalt. Unele dintre lucrurile pe care le învață un începător, dacă sunt ignorate, sunt potențial periculoase. Știm, de asemenea, modul în care majoritatea promovează acest examen. 

Afiseaza tot »

Haine pentru Fete

haine pentru fete

Lumea modei este, fără îndoială, o lume dominată de femei. Adorarea hainelor frumoase și a accesoriilor interesante începe de la o vârstă foarte fragedă. O înțelegem perfect, motiv pentru care moda la haine pentru fete pe care designerii o crează, este de bun gust și realizată după modele clasice și recunoscute.

Designerii nu doresc să creeze lucruri infantile, dar nici nu privează fetele de bucuria care vine din purtarea hainelor cu motive, modelele și decorațiunile lor preferate. Designerii au reușit să găsească un mijloc de aur și să obțină un echilibru între ceea ce le place celor mai tinere fete elegante și ceea ce le place doamnelor. 
Punctul comun pentru întreaga colecție de haine pentru fete este calitatea excelentă a țesăturilor și croiala atentă. 

Afiseaza tot »