Scoala la targ

Elevii claselor a VIII-a, precum si cei care urmeaza o forma de invatamant profesional, sunt asteptati, in perioada 3 - 5 aprilie, la Targul Ofertelor Educationale, unde unitatile de invatamant vor prezenta materiale de promovare, precum si numarul de clase disponibile pentru anul scolar urmator.

Afiseaza tot »

Treci la munca neamule

In aceasta saptamana, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Forţei de Munca (AJOFM) Buzau a identificat 66 de locuri de munca vacante. Niciunul dintre aceste posturi se adreseaza persoanelor cu studii superioare.

Afiseaza tot »

Omul cu Sobolani concerteaza in Buzau

Fanii trupei OCS au motive de bucurie, pentru ca ei vor concerta la Cafeneaua Artistilor, sambata, de la ora 21.00, trupa ?Omul cu Sobolani? va sustine un concert Ón Cafeneaua Artistilor. Este primul concert la Buzau după aproape 13 ani. Trupa va interpreta atat piese cunoscute, cat si noi, din noul album ce va va fi lansat Ón curand.

Afiseaza tot »

Sa fim LALA

O veste foarte buna pentru fanii celebrei trupe LALA BAND, care au anuntat ca vor concerta in luna aprilie pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Buzau. Concertul va avea loc pe data de 13 aprilie, incepand cu ora 19, concert ce face parte dintr-un amplu proiect numit ?Arta contra drog - 2013", initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film "Dracula", in parteneriat cu CIADO Romania.

Afiseaza tot »