Popor talentat

In ciuda a tuturor lucrurilor rele care se spun despre Romania, in aceasta tara faina, traiesc si oameni cinstiti, dar mai ales talentati. Copiii si grupurile instrumentale ale Palatului Copiilor din Vaslui s-au intors acasa cu mai multe premii I de la Concursul International de interpretare vocala si instrumentala ?Ofranda sunetului?, care a avut loc, ieri, la Iasi.

Afiseaza tot »

Reducerea timpului de asteptare

O veste buna pentru vasluienii carora le va sau le-a expirat cartea de identitate. Pentru a reduce timpul de asteptare, dar si cozile de la ghisee, conducerea Primariei Vaslui sa mai deschida un ghiseu pentru eliberarea cartilor de identitate ca sa evite aglomeratia.

Afiseaza tot »

Castig pentru profesori

Aproximatic 200 de cadre didactice din invatamantul primar din Vaslui au castigat procesele intentate Ministerului Educatiei Nationale (MEN) si Inspectoratului Scolar pentru neplata orelor de sport facute in anul scolar trecut, instanta obligand scolile sa le achite cadrelor didactice echivalentul unui salariu lunar.

Afiseaza tot »

Invitatie la teatru

Actorii de la teatrul ?Victor Ion Popa? lanseaza o invitatie pentru toti iubitorii de teatru sa savureze piesa ?Ursul?, scrisa de dramaturgul rus Anton Pavlovici Cehov.
Este vorba de o comedie spumoasa, gandita de regizorul Dorin Mihailescu in ritm alert, cu ironii ingrosate ?la moment", cu un final Ón care viata, in fapt, dragostea, triumfa in ciuda unor norme socotite la un moment dat a fi de netrecut.

Afiseaza tot »

Meci cu scandal

Ieri, fanii Vasluiului si cei ai Iasiului au avut intalnire pe Stadionul Municipal din Vaslui. Meciul s-a incheiat cu 3-0 pentru echipa FC Vaslui si cu 3 fani raniti in lupta din tribune.
Potrivit Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Vaslui, scandalul ar fi pornit din cauza fanilor din Vaslui care ar fi vrut sa sparga cordonul de ordine si sa patrunda catre sectorul rezervat galeriei iesene.

Afiseaza tot »

Medicii rezidenti sunt foarte pretentiosi in legatura cu locurile in spitale

La nivelul judetului Vaslui au fost scoase la concurs 14 posturi de resident. Concursul va avea loc la sfarsitul acestei saptamani iar pana in momentul actual doar 12 medici au fost interesati de concursul organizat in cel mai sarac judet al tarii. Cea mai mare parte dintre posturi au fost scoase de Spitalul Municipal ?Dimitrie Castrioan? dar si unul pentru Substatia Ambulanta Negresti care vrea sa angajeze un resident pentru medicina de familie.

Afiseaza tot »