TeddyLand Constanta


gradinita teddy land constanta

TeddyLand

Str. Topraisar nr. 28 etaj 2
Telefon: 0745914376
Email: cami@teddyland.ro
www.teddyland.ro

Afiseaza tot »

Spectacole la Casa de Cultura Constanta aprilie 2014

CASA DE CULTURA A SINDICATELOR

Marti, 01 Aprilie 2014

Maitreyi

de Mircea Eliade

Spectacolul are la baza o dramatizare dubla, realizata dupa romanul ,,Maitreyi" de Mircea Eliade, cu interventii din ,,Dragostea nu moare" de Maitreyi Devi. Este prima data cand aceste doua puncte de vedere se intalnesc pe o scena de teatru.

Regia artistica: CHRIS SIMION.

Ora de incepere: 19,00

Pret bilet: 60 si 80 lei

Afiseaza tot »

constanta - februarie 2014

CASA DE CULTURA A SINDICATELOR

Luni, 03 Februarie 2014

Micul Infern

de Mircea Stefanescu

Distributia: Ileana Stana Ionescu, Ilinca Goia, Liviu Lucaci, Marius Rizea, Dragos Stemate, Daniel Badale, Fulvia Folosea

Regia: Mircea Cornisteanu

O comedie despre iadul conjugal, asa cum numim, cei mai multi dintre noi, institutia matrimonială, un spectacol care propune publicului contemporan - pentru care o căsnicie de peste patru decenii poate părea curată utopie -un elogiu al vietii de familie.

Afiseaza tot »

constanta - spectacole decembrie 2013

CASA DE CULTURA A SINDICATELOR

prezinta

Miercuri, 04 Decembrie 2013

PLURALUL ENGLEZESC

Comedie

de Alan Ayckbourn

Distributia: Ion Dichiseanu, Constantin Cotimanis, Armand Calota, Cezara Dafinescu, Victoria Cocias, Delia Nartea

Piesa prezinta trei Ajunuri de Craciun, trei petreceri diferite, gazduite pe rand in bucatariile a trei cupluri din trei clase sociale diferite: familia Sidney dornica de parvenire sociala ? sotul (Armand Calota) si sotia sa Jane (Delia Nartea), familia arhitectului Geoffrey ? (Constantin Cotimanis) si sotia sa Eva ? (Victoria Cocias) si familia bancherului Ronald ? (Ion Dichiseanu) si sotia sa, Marion (Cezara Dafinescu). Actiunea are loc metaforic in bucatariile cuplurilor, determinand publicul sa se identifice cu personajele. In camera neformala, oamenii isi lasa garda jos si actioneaza fara sa se ascunda.

Ceea ce face `Pluralul Englezesc` nu doar una dintre cele mai bune piese a lui Ayckbourn, dar de asemenea, una dintre cele mai bune comedii contemporane din lume, este umorul sau briliant, inradacinat intr-o nemiloasa prezentare de slabiciuni de caracter.

Pret bilet: 60 si 80 lei

Ora de incepere: 19,00

Afiseaza tot »

Petrecere ?Halloween ? Treasure Hunt? la Hotel IAKI

in data de 31 Octombrie 2013, copiii si adultii sunt invitati sa participe la ?Halloween ? Treasure Hunt?, petrecere ce incepe la ora 20.00, organizata intr-un spatiu deschis: Restaurantul Casino, Lobby, Piano Bar. Spatiul va fi decorat specific, cu decoratiuni infricosatoare iar muzica si animatia vor crea scenariul specific unui film de groaza. Dupa cautarea comorilor in camerele hotelului, invitatii se vor infrupta cu preparate precum Spooky Spiced Shrimp, oua insangerate si vor degusta cocktail-uri, punch si Sangria.

Afiseaza tot »

Constanta - Spectacole octombrie-noiembrie 2013

CASA DE CULTURA A SINDICATELOR

prezinta

Sambata, 26 Octombrie 2013

VANATOAREA

The Hunt/ Vanatoarea a fost nominalizat la Palme d'Or 2012. Intrat in selectia oficiala a Festivalului de la Cannes 2012, filmul a obtinut urmatoarele premii: "Cel mai bun actor" - Mads Mikkelsen, "Premiul juriului ecumenic" pentru Thomas Vinterberg si "Vulcain Prize for the Technical Artist" pentru imagine: Charlotte Bruus Christensen. Tot anul trecut a mai primit British Independent Film Award, European Film Award pentru "Cel mai bun scenariu", Audience Award si Canvas Audience Award la Festivalul de film de la Ghent si Roger's People's Choice Award la Vancouver.

Anul acesta, "The Hunt" a fost nominalizat si la Premiile BAFTA.

Ora de incepere: 17,00

Afiseaza tot »