Puterea de a spune nu

Agentia Nationala Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Covasna, lanseaza in luna martie, editia a X-a a Concursului National ?Mesajul meu antidrog?.

Afiseaza tot »

De-a v-ati ascunselea

Opt locuinte ANL din Sfantu Gheorghe asteapta noii locatari dupa ce au ramas goale in toamna
In timp ce zeci de familii asteapta sa primeasca o locuinta ANL, la Sfantu Gheorghe cateva familii care au avut sansa de a primi un astfel de apartament nu se pot muta din cauza a doua familii pe care Primaria nu reuseste sa le contacteze.

Afiseaza tot »

Pomana porcului si Serbarile Zapezii

In acest week-end in judetul Covasna are loc festivalul numit ?Pomana porcului? la Bálványos și ?Serbarile zapezii? la Comandau, unde sunt invitati toti locuitorii judetului, cu mic, cu mare.

Afiseaza tot »

Vizita la Cetatea Zanelor

Chiar daca e abia luna februarie si inca nu se zareste vreun zefir de primavara, suntem cu gandul la soare, la caldura, dar mai ales la vacanta. Asteptam cu nerabdare momentul in care nu vom mai nevoiti sa purtam 9 cojoace ca si Baba Dochia. Pana atunci,faceti planuri de vacanta si luati in considerare vizita la Cetatea Zanelor din judetul Covasna.

Afiseaza tot »

ADAPOST PENTRU CAINI LA SF GHEORGHE

Primăria Sfantu Gheorghe si Asociatia pentru animale ?Nez Perce? au pus bazele primului adăpost pentru câinii comunitari din judet, care îsi va deschide porțile în luna septembrie a acestui an. Adapostul se va construi la Câmpu Frumos,acesta avand o capacitate de 150 de locuri pentru cainii fara adapost.

Laura Iacob

UDMR COVASNA PROTESTEAZA

UDMR Covasna protesteaza fata de schimbarea unor directori maghiari la institutiile publice din Covasna prin montarea unor placute negre de "doliu" în fața Prefecturii Covasna, pe care le-au legat cu lanțul de un stâlp. Pe pancarta confecționată după modelul unei plăci funerare scrie, în limba maghiară, ?Si din această instituție a fost schimbat un conducător maghiar?.

Laura Iacob